Редактор: e-mail: кадър bTVПоследната среща на певеца от група P.I.F. Димо и съпругата

...
Редактор: e-mail: кадър bTVПоследната среща на певеца от група P.I.F. Димо и съпругата
Коментари Харесай

Люба, съпругата на Димо от P.I.F.: Казахме си много пъти, че се обичаме

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Последната среща на артиста от група P.I.F. Димо и брачната половинка му Люба е била в болничното заведение. „ Отидох там с задача да му вдъхна кураж. Помня какво ми сподели: „ Бубе, можеш ли да повярваш, че има хора, които не имат вяра, че има подобен вирус? “, това разкри в студиото на bTV дамата на умрелия от COVID-19 рокмузикант.

„ Казахме си доста пъти, че се обичаме “, показа Люба и описа, че усетила, че срещата им е изглеждала като разлъка. Следващите дни тя прекарала в молебствия. Съпругата на Димо съобщи също, че благодари на лекарите, тъй като през цялото време те са създали всичко допустимо и са приложили всичко, което знаят с цел да спасят живота на артиста.

„ Загубата на Димо е нереална за мен даже в този момент “, това призна китаристът на P.I.F. Иван Велков. Той заяви, че групата ще продължи да съществува, като няма да има нов непрекъснат артист, а гостуващи вокалисти, които са другари. Предстои излизането на нов последния албум на P.I.F., записан с Димо.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР